JAG LUKTAR FISK

Nu sitter jag här helt ensam, Elinor har dragit hem och likaså har min hjärna.


JA
Enligt Elinor lukar jag fisk. För att alla ska veta det så skrev hon det stort på min vägg. Fränt!

mums
Vi gjorde varmoboy. Jag "sprutade" på lite för mycket grädde. Inte mitt fel att Elinor var katig.

Så länge höll det...

Skolan var helt okej. Förutom när den var slut och jag skulle gå in på toa och byta tampong. Alla toaletter var upptagna och Emilia ville vara rolig "SKYNDA ER, SARAH ÄR RIKTIGT BAJSNÖDIG!!" Skrek hon flera gånger. Det var ganska pinsamt. När jag väl gått in på en toa så står Emilia och Boel utanför och skriker i kör "OJ OJ OJ VAD LÅNG TID DET TAR SARAH. HAR DU INTE BAJSAT KLART SNART? SARAH BAAAAAJSAAAR!!". När jag gick ut från toan så var jag inte glad.

eheee
Målade naglarna rosa igår. Såhär rosa är dom idag. Inte fränt.

Amazing arsle!

Godmorgon alla mindre begåvade varelser! Nej. Godmorgon alla översmarta kreaturer!
Snart ska jag börja dra mig till skolan. Just idag är det Editors i mina hörlurar, så jävla vettigt! Mitt rum ser ut som en svinstia, så eftermiddagen kommer spenderas genom att försöka städa upp skiten. Raoul är ett fint namn. Jättefint namn. Jag har inga roliga bilder att ladda upp, så det blir ingen bild.

Oj. Vad fel man har ibland.

haha. Dethär är ju pinsamt. Precis efter att jag postat det förra inlägget så kom jag få att jag satt och spanade in helt fel koder. Så pinsamt. Jag känner mig brutalt ultrasmart. HAHA!


hehe....
Såhär såg jag ut förra veckan. Denhär bilden tycker jag är riktigt het. Den framhäver verkligen min skönhet.

Cepe korv fitta sak.

Det ser ut som om blogg.se har ändrat alla koder för att jävlas så nu kan jag inte ändra min header för jag fattar nada zip zero noll. Skitkul ju. Inte så ultrafränt? Nu tänkter jag vara rebell och inte ändra utseendet på min blogg tills blogg.se ändrat tillbaka koderna eller tills jag börjat fatta dom.


Ny bloggis!

Hejsan! Jag tog bort bloggen "Pundflickan" och gjorde "Pundsten" Istället. Jag kom på att Pundflickan lät lite emo. Nu ska jag fila ner mina flagiga naglar och måla dem rosa. Ultrafränt!

RSS 2.0